Doe een lidmaatschap cadeau

Een aardig geschenk is het lidmaatschap van de coöperatie Zuidenwind

U kunt het lidmaatschap van Zuidenwind ook als cadeau aan iemand schenken.

U betaalt eenmalig een kapitaalinleg van €10 en minimaal €10 voor het eerste jaar contributie. U mag ook een hoger contributiebedrag betalen om de coöperatie te steunen. Het cadeau heeft dus de waarde die u betaalt van ten minste  €20.

Het lidmaatschap biedt het nieuwe lid toegang tot de jaarlijkse ledenvergadering en evenementen. Ook ontvangt het nieuwe lid onze nieuwsbrief en heeft het recht om deel te nemen in de financiering van nieuwe windparken in Midden-Limburg en de financiering van De Coöperwiek.

Na aanmelding stuurt Zuidenwind een speciale welkomstbrief aan degene aan wie u schenkt met uw eigen tekst die u op het formulier kunt invullen. U krijgt een bevestiging  toegestuurd. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat uw schenkgeld bij ons binnen is.

U kunt het cadeaulidmaatschap schenken door het cadeau-lidmaatschapsformulier in te vullen en te verzenden. Indien u meerdere cadeaulidmaatschappen wilt schenken, vul dan a.u.b. per cadeaulidmaatschap één formulier in.

De door u verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor de activiteiten van de vereniging en in overeenstemming met ons privacy-reglement.