Menu Close

Lid worden

Hoe kunt u lid worden van Zuidenwind?

Dat is heel eenvoudig. U meldt zich aan via onderstaand formulier. Als lid betaalt u bij uw aanmelding eenmalig een kapitaalinleg van € 10,- en vervolgens € 10,- per jaar aan contributie.  Het eerste jaar betaalt u dus zelf eenmalig totaal € 20,- en de daaropvolgende jaren € 10,- per automatische incasso.

Uw lidmaatschap gaat in op het moment dat uw inschrijfgeld bij ons binnen is. Het bankrekeningnummer van de Coöperatie Zuidenwind is: NL97RABO 0131509551. U krijgt daarna van ons een bevestiging met uw lidnummer toegestuurd.

Het inschrijfgeld van de leden vormt het werkkapitaal van de coöperatie. Met dat geld wordt de organisatie opgebouwd en kunnen we duurzame energieprojecten in Limburg realiseren. De coöperatie is betrokken bij divers energie-initiatieven. U kunt lid worden door onderstaand lidmaatschapsformulier  in te vullen en te verzenden.

De door u verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor de activiteiten van de vereniging en in overeenstemming met ons privacy-reglement.

[ninja_form id=2]