Lid worden

 

Hoe kunt u lid worden van Zuidenwind?

U wordt lid door u aan te melden via onderstaand formulier. Als lid betaalt u eenmalig een kapitaalinleg van €10 en ten minste €10 per jaar aan contributie. U mag een hoger contributiebedrag betalen om de coöperatie te steunen. Het eerste jaar betaalt u dus totaal €20 en de daaropvolgende jaren €10, of als u wilt meer, per automatische incasso.

Het lidmaatschap biedt u onder andere toegang tot de jaarlijkse ledenvergadering en evenementen. Ook ontvangt u onze nieuwsbrief en heeft u het recht om deel te nemen in de financiering van nieuwe windparken in Midden-Limburg en de financiering van De Coöperwiek, dit jaar (2019) tot een maximum van € 1.000,-. Over uw investering ontvangt u jaarlijks rendement. De hoogte daarvan stellen de leden gezamenlijk vast in de Algemene Ledenvergadering.

Na aanmelding ontvangt u van ons alle details over de voorwaarden en betaalprocedure. Uw lidmaatschap gaat in op het moment dat uw inschrijfgeld bij ons binnen is. U krijgt dan van ons een bevestiging met uw lidnummer toegestuurd.

Het inschrijfgeld van de leden vormt het risicodragend werkkapitaal van de coöperatie. Met dat geld wordt de organisatie opgebouwd en kunnen we duurzame energieprojecten in Limburg realiseren. De coöperatie is betrokken bij nieuwe Limburgse energie-initiatieven. Wanneer zich de kans voordoet willen wij het ledenkapitaal aanwenden om te participeren in nieuwe windparken.

U kunt lid worden door het lidmaatschapformulier  in te vullen en te verzenden.

De door u verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor de activiteiten van de vereniging en in overeenstemming met ons privacy-reglement.