Lid worden

Als lid betaalt u bij uw aanmelding een eenmalige kapitaalinleg van €10 en vervolgens €10 per jaar aan contributie. U kunt lid worden door het lidmaatschapsformulier in te vullen en te verzenden. Na goedkeuring van uw aanvraag krijgt u een bevestiging met uw lidnummer toegestuurd. De door u verstrekte gegevens worden door ons uitsluitend gebruikt voor de activiteiten van de vereniging en in overeenstemming met ons privacyreglement.

Wij stellen het op prijs als u op het lidmaatschapsformulier aangeeft hoe u onze coöperatie kent, wat uw motieven zijn om lid te worden en wat u mogelijk voor ons kunt betekenen.

Een leuk geschenk: het cadeaulidmaatschap

Het is ook mogelijk iemand een lidmaatschap van Zuidenwind cadeau te doen. U betaalt dan voor deze persoon eenmalig de kapitaalinleg van €10 en voor het eerste jaar €10 aan contributie. Het cadeau heeft dus een waarde van €20. U kunt het schenken door het cadeaulidmaatschapformuliein te vullen en te verzenden (zie Contact). Indien u meerdere cadeaulidmaatschappen wilt schenken, vul dan per cadeaulidmaatschap één formulier in.

Na uw aanmelding stuurt Zuidenwind een speciale welkomstbrief aan degene aan wie u schenkt met uw eigen tekst, die u op het formulier kunt invullen. U krijgt van ons een bevestiging toegestuurd.