15 juni a.s. open dag Windturbine Coöperwiek in Neer

Aanstaande zaterdag is Windturbine Coöperwiek van Coöperatie Zuidenwind in Neer van 10 – 13 uur geopend voor bezoekers.

Wat kunt u verwachten?
Bij de windturbine zijn molengidsen aanwezig die u een volledige uitleg geven over de werking van de molen. U kunt de binnenkant van de molen bekijken en krijgt uitleg over de techniek. 
Er zijn tevens  gecertificeerde molenaars aanwezig die een kleine demonstratie geven over het beklimmen van de molen. Daarnaast kunt u met behulp van een VR-bril een virtuele tocht maken naar de bovenkant van de windmolen en genieten van het geweldige uitzicht. Bij de windturbine zijn molengidsen aanwezig die u een volledige uitleg kunnen geven over de werking van de molen. U kunt de binnenkant van de molen bekijken en uitleg krijgen over de techniek.

Locatie
Boerderijweg 6, 6086 PJ Neer. Rechts van de boerderij staat de poort open en hier kunt u eenvoudig in rijden/fietsen/lopen. Parkeren kan bij de molen. De locatie is ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.