Open molen op zaterdag 18 mei 2024

default

Ook aanstaande zaterdag is De Coöperwiek weer geopend voor geïnteresseerden. Wij verwelkomen u graag tussen 10 – 13 uur aan de Boerderijweg nummer 6 in Neer.

Wat kunt u verwachten?

Bij de windturbine zijn molengidsen aanwezig die u een volledige uitleg kunnen geven over de werking van de molen. U kunt de binnenkant van de molen bekijken en de krijgt uitleg over de techniek. Tevens zijn er gecertificeerde molenaars aanwezig die een kleine demonstratie kunnen geven over het beklimmen van de molen. Beklimmen geschiedt alleen door gecertificeerde molenaars en leden van de coöperatie.

Locatie

Boerderijweg 6, Neer. Rechts van de boerderij staat de poort open en hier kunt u eenvoudig inrijden/fietsen/lopen. Parkeren kan bij de molen. De locatie is ook toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn.