Nieuwe website voor de Coöperatie Zuidenwind!

Sinds 2 december 2019 heeft de Coöperatie Zuidenwind een nieuwe website.

Sedert de bouw van de oude website zijn er weer diverse nieuwe technische mogelijkheden. Een algemene klacht over de oude site was, dat er te veel tekst op elke pagina stond en dat je soms de weg kwijt raakte. Hoe kom ik snel weer terug op de startpagina, was een veel gestelde vraag? 

Met deze opmerkingen in hun achterhoofd zijn Ed Jedeloo en Jo Kunnen aan de slag gegaan om een nieuwe, meer sprankelendere, website te maken. Op deze nieuwe site staat een beperkte hoeveelheid tekst met veel door-link-mogelijkheden naar extra tekst, foto’s en documenten.  Op de nieuwe site blijf je steeds op de homepage van Zuidenwind en kun je desgewenst (via een + teken) doorklikken naar het onderwerp, waarover je meer wil weten. Een groot voordeel van de nieuwe site is ook, dat deze op smartphones goed leesbaar is.

Ed en Jo vinden, dat ze geslaagd zijn in hun opdracht. Kritische opmerkingen en verbetersuggesties blijven altijd welkom. Stuur ze via het contactformulier op de site in. 

We wensen iedereen veel leesplezier!