Zuidenwind begint met de bouw van Windpark Heibloem

In augustus begint de coöperatie Zuidenwind met de bouw van twee nieuwe molens aan de Staldijk. Van de winst stort Zuidenwind vanaf 2020 elk jaar ruim € 20.000 in het Omgevingsfonds Heibloem. Met dit fonds worden Duurzame Projecten in Heibloem en omgeving gefinancierd. Jaarlijks kunnen ideeën voor projecten worden ingediend. Zo komt dit geld ten bate van de gemeenschap in Heibloem. Wilt u meer weten over:

– de bouw van windpark Heibloem
– het “Duurzame Projectenfonds Heibloem”
– of wilt u actief meebeslissen over de besteding van het geld,

kom dan naar de informatiebijeenkomst die Zuidenwind organiseert in samenwerking met de Gemeenschapsraad Heibloem op

WOENSDAG 21 AUGUSTUS A.S. om 19.30 uur
in Gemeenschapshuis De KLOKKESTOEL, Sint Isidoorstraat 15, Heibloem.

Zuidenwind wil de gemeenschap in Heibloem democratisch laten meebeslissen over de besteding van het Duurzame Projectenfonds Heibloem. Dit fonds kan bijdragen aan de in gang gezette dorpsontwikkeling van Heibloem. Daarom zoeken wij Heibloemers die actief mee willen werken aan verantwoord beheer en verdeling van dit fonds. Meer informatie bij: janne.opmeer@zuidenwind.org.