Nieuwsbrief januari 2019

Het jaar begon goed voor Zuidenwind. Op 28 december kwam de beschikking binnen voor ons burgerwindpark Heibloem en op 21 januari volgde de beschikking voor burgerwindpark Ospeldijk. In de eerste week van februari krijgt Zuidenwind de bindende prijzen van een aantal turbinefabrikanten en kunnen we de definitieve keuze maken voor de nieuwe molens. 

Dagblad de Limburger maakte een podcast over ‘Windenergie in Limburg’ en interviewde daarvoor onze voorzitter John Schoonbroodt. Ook de radio- en tv-stations in Noord- en Oost-Nederland kwamen bij ons op bezoek. Zij zijn steeds weer verbaasd over de harmonie waarmee Zuidenwind in samenwerking met de buurt windenergie weet te verbinden met de duurzame ontwikkeling van de omgeving.  

Meer hierover, én over andere zaken in onze nieuwsbrief van januari.

Veel leesplezier!
https://mailchi.mp/7c663b861…/nieuwsbrief-zuidenwind-1260369