Open inloop elke derde zaterdag van de maand

Wist je dat onze windmolen iedere derde zaterdag van de maand geopend is voor publiek? U kunt dan geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen binnen in de mast. Er zijn molenaars aanwezig, die u alles kunnen uitleggen over de techniek van deze moderne windmolen. U hoeft zich hiervoor niet aan te melden. De poort naar de molen rechts van de boerderij staat op deze ochtenden open.

In beperkte mate bestaat op deze zaterdagochtend bij goed weer ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de gondel van de molen op 98 meter hoogte. Er kan daar van een prachtig uitzicht genoten worden. Vooraf dienen geïnteresseerde leden zich hiervoor te melden bij Jos Hannen (06-31503670 – info@zuidenwind.org). Een bezoek aan de gondel geschiedt geheel op eigen risico en vindt plaats onder de deskundige begeleiding van een gecertificeerde molenaar van Zuidenwind. Voor leden van Zuidenwind is dit gratis. Omdat we de molen hiervoor moeten stilzetten, brengen we aan niet-leden € 25 in rekening.

Openingstijden: elke derde zaterdag van de maand van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Adres: Boerderijweg 6, Neer.

Aanmelden is niet nodig.