Bezoek windmolen de Coöperwiek tijdens Open Winddag 18 juni

Op zaterdag 18 juni 2016 kunt u van 10.00 uur tot 15.00 uur onze windmolen de Coöperwiek van binnen en van buiten te bewonderen. Er zijn molenaars ter plekke aanwezig, om vragen te beantwoorden en informatie te geven. Wanneer de omstandigheden en de veiligheid het toelaten kunnen er ook enkele bezoekers mee naar boven. De burgerwindmolen is eigendom van onze coöperatieve vereniging. Iedereen kan daar lid van worden.

 

Waar?

Het is de middelste molen van de vijf windmolens van Windpark Neer.

Adres: Boerderijweg 6, 6086 PJ Neer

Bezoekers kunnen via de poort aan de rechterkant naar de molen rijden. Bij de molen is een parkeerplaats.

 

Wanneer?

Openstelling op 18 juni 2016 van 10.00 uur tot 15.00 uur.

 

Activiteiten rond de windmolen

De molen is open en kan van binnen bezichtigd worden. Nadere activiteiten rondom de windmolen zijn in voorbereiding en worden nog bekend gemaakt.

 

Open Winddag 2016

Meer details over de Coöperwiek en andere windmolens die tijdens de Open Winddag te bezoeken zijn staan op deze website: http://www.openwinddag.nl  op http://www.nwea.nl/over-nwea/open-winddag/41-limburg/20-bezoek-windmolen-de-cooeperwiek.

Op de Open Winddag laten eigenaren van windmolens de kracht van duurzame windenergie zien. Tijdens deze vijfde Open Winddag kunnen mensen daarnaast op verschillende plaatsen in Nederland in de buurt van windmolens kamperen. Op andere plekken zijn bijvoorbeeld informatiemarktjes, springkussens voor de kinderen, muziek en boottochten.