Warme windexcursie groot succes

Maar liefst 80 leden van energiecooperaties De Windvogel, Meerwind en Zuidenwind kwamen op 17 juli jl. de bouw van de nieuwe windturbine in Neer bekijken. In de middag kwamen ook nog eens zo’n 40 belangstellenden van gemeenten en andere energiecooperaties op excursie naar de bouwplaats. Het was een warme dag midden in juli, maar helaas waaide het te hard om de wieken te hijsen. De wieken worden op woensdag 22 juli wel gehesen, als wederom de wind meewerkt.

Hierbij een foto-impressie van de geslaagde excursie:

Hans TacqBeleidsmakers naar de bouwplaatsSiward Zomer, voorzitter ZuidenwindBouwplaats NeerGitaarduo AcousticsHijswerkzaamhedenleden van de cooperaties op de bouwplaatsondertekening contract met DE UnieInge Verhoef van de organisatieHet gondelhuis op de grondOnze ledenDe koffie was heerlijk