Hoe waait de wind in Leudal?

Kom op woensdagavond 20 mei naar het windcafé in Leudal, georganiseerd in samenwerking met Leudal Energie. Deze avond is bedoeld voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame energie voor en door burgers. Ook  leden van Leudal Energie zijn van harte welkom.

Op deze avond komt u meer te weten over meedoen en investeren in windenergie. Als burger kunt u zelf profijt hebben van windmolens. Door een stukje van uw spaargeld in windenergie te steken. Dit levert niet alleen rendement op (circa 5%), maar veel belangrijker: u draagt zelf bij aan meer duurzame energie voor en door burgers in Limburg.

Als u lid bent van Zuidenwind kunt u ook mede bepalen wat er met de rest van de opbrengsten gebeurt. Dit doen wij altijd in overleg met de omwonenden van de windmolen(s) en het geld moet duurzaam besteedt worden.

Kom en doe mee!

Het programma is als volgt:

  • Opening door wethouder Piet Verlinden
  • Hoe kan ik participeren in Zuidenwind?
  • Hoe staat het met de bouw van de nieuwe burgerwindmolen in Neer?
  • Leudal energie: de stand van zaken over levering van duurzame energie bij u thuis

Locatie: Theaterboerderij Horckerhof, Horckerstraat 5, Baexem

Aanvang: 19:30 uur

Aanmelden is niet nodig. De koffie staat klaar!