Stap over op onze windstroom via Leudal Energie

Als lid van Zuidenwind kunt u energie afnemen via Leudal Energie. Leudal Energie is er vooral voor mensen die oog hebben voor de toekomst. Samen werken we aan een duurzamer Leudal door lokale energie te gebruiken. De geleverde stroom is van de turbine in Neer die onze coöperatie in 2015 in bedrijf heeft genomen en waarvan u als lid van Zuidenwind mede-eigenaar bent. De prijs van de geleverde groene energie is marktconform en lager dan die van de regioleverancier.

Overstappen
Leudal Energie werken niet met aanbiedingen of prijsvoorstellingen die u vastleggen voor een aantal jaren. Leudal Energie biedt u een contract waarbij u elk moment kunt opzeggen mocht u niet tevreden zijn. Bovendien zetelt Leudal Energie in de gemeente Leudal. Het contact is persoonlijk. U kunt uw vraag desgewenst bij ons aan de balie in het Business Centrum Leudal in Roggel stellen.

Tarieven
Als u tarieven tussen verschillende aanbieders wilt vergelijken dan zijn er maar een paar onderdelen die u van de ingewikkelde energienota hoeft te beschouwen: dat zijn de leveringstarieven (elektriciteit: enkel of hoog (dag) en laag (nacht); gas) en het
vastrecht voor elektriciteit en gas. Alle andere onderdelen zijn voor alle energiebedrijven hetzelfde. Zo kunt u eenvoudig controleren dat onze tarieven marktconform zijn en veelal iets lager dan die van uw huidige aanbieder.

Een overzicht van de actuele tarieven vindt u op de tarievenlijst.

Hoe werkt het?
– Maak uw interesse voor de afname van lokale en duurzame energie kenbaar via het aanmeldingsformulier op de website van DE Unie
– Een medewerker van Leudal Energie neemt vervolgens contact met u op voor een afspraak
– Nadat u volledig geïnformeerd bent bepaalt u of u een leveringsovereenkomst wilt afsluiten
– Leudal Energie zorgt voor de afhandeling van uw huidige energiecontract en u ontvangt de lokale en duurzame stroom vanaf de datum die in de leveringsovereenkomst staat vermeld
– Er verandert niets aan u aansluiting. Het overstappen naar Leudal Energie wordt volledig administratief afgehandeld.

Meer informatie
Wilt u eerst meer informatie kijk dan op leudalenergie.nl/energie-levering.
Tijdens kantooruren is Leudal Energie ook telefonisch bereikbaar op 0475-820333.

U kunt voor een advies ook naar het energieloket van Leudal Energie gaan, dat gevestigd is in het Businesscentrum Leudal, Markt 6, 6088 BP Roggel. Het loket is geopend op de volgende tijden:
Tijdens kantooruren is onze helpdesk geopend van 9.00 tot 16.30 uur voor algemene informatie. Deze helpdesk kan een adviesgesprek met potentiële klanten in plannen in de even weken op de donderdagavond van 18 tot 20 uur en in de oneven weken op de vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur. Of bel voor een afspraak met 0475-820 333 (kantooruren).